Ik vind het leuk om met mijn handen bezig te zijn en dit met anderen te delen, het maakt me blij en geeft me energie. Vanuit dit gevoel ben ik een eigen bedrijf begonnen waar ik met mijn handen bezig ben en tegelijkertijd in contact kom met mensen. Ik voer mijn werkzaamheden met aandacht en gevoel uit en kom zo tot een mooi eindresultaat waarbij mijn streven is om zoveel mogelijk natuurlijke materialen te gebruiken.

Je zou me kunnen omschrijven als een autodidact met een jarenlange ervaring in allerlei soorten klussen zowel voor mezelf als voor kennissen. Deze kennis en ervaring gebruik ik nu voor mijn eigen bedrijf Klussen met Herman. Ik heb de filosofie dat ik alles zelf zou moeten kunnen en als ik het niet weet dan vraag ik het na of zoek het op.

Met de bouw van mijn nieuwe huis in Lievingerveld heb ik veel geleerd en ervaren hoe het is om met natuurlijke materialen zoals hout, leem, leemstenen, leemstuc, stro, houtwol isolatie en nog veel meer te bouwen. In mijn visie is het bouwen met natuurlijke materialen de toekomstige manier van bouwen en de manier om op een zorgvuldige manier met onze aarde om te gaan. Deze natuurlijke materialen werken veel prettiger doordat er geen chemische toevoegingen zijn gedaan en het levert ook nog eens een veel gezonder binnenklimaat op. Je kunt zeggen dat een huis van natuurlijke materialen zelf voor een aangenaam binnenklimaat zonder dat daar technische installaties voor nodig zijn.

Mijn kennis over ecologisch bouwen wil ik graag met mijn klanten delen middels advies en begeleiding van zelfbouwers.

Heb je een klus of een vraag? Bel met 06 36335806, stuur een app of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een vrijblijvende afspraak.